Relax

Slappna i vår bubbelpool
Efter ett tufft och jämnt race på våran gokart bana och leksinnet fått sitt så är det dags att även vårda kropp och själ . Låt festen fortsätta i vår relaxavdelning. Här kan ni hämta nya krafter, skratta och ha roligt. Du kan självklart också boka endast relaxavdelningen om du bara vill slappna av en stund

Mat och dryck
Vi serverar sällskapet mat och dryck i anslutning till vår relaxavdelning. Man blir hungrig av att tävla och ha roligt, således brukar vi ofta servera en god bit mat samt ngt gott att dricka innan ni hoppar i bubbelbadet eller in i bastun. Kalla drycker finns självklart tillgängligt under tiden ni åtnjuter stämningen i bubbelbadet eller bastun.

Service
Personal finns tillgänglig hela tiden och serverar eller om det är något ni behöver. Omklädningsrum för både herr och dam samt toaletter är i direkt anslutning till vår relaxavdelning. Skulle ni önska något speciellt arrangemang i samband med eran vistelse här ställer vi självklart upp på detta. Vi har även en hel del tips och ideér om hur man får en perfekt kväll.		
_MG_4692
"En sådan här anläggning önskar jag att vi
 hade hemma, helt fantastiskt roligt"
 Nestor Remigio, Tan Delta, Fillipinerna

Prisinformation
Nedan kan du se information om lite olika paket vi erbjuder. Har du speciella önskemål eller funderingar kontakta oss så hjälper vi dig.

Bubbelbad+Bastu
Avnjut en stilla stund i bubbelbadet och bastun med vänner, kollegor eller kunder. Garanterat mycket uppskattat. Drycker finns tillgängligt under vistelsen.

Varaktighet: 2 timmar
Pris: Kontakta oss

Bubbelpool+Bastu+Mat
Vi serverar er en god bit mat innan ni hoppar i bubbelbadet. Avnjut sedan en stilla stund i bubbelbadet och bastun med vänner, kollegor eller kunder. Garanterat mycket uppskattat.

Varaktighet: 2 timmar
Pris: Kontakta oss

Lilla Racet+Mat+Bastu+Relax med bubbelbad
Efter gokart tävlingen fortsätter upplevelsen med god mat och dryck i våra stämningsfulla miljöer. Avsluta sedan med att slappna av i vår Bubbelpool. Evenemanget är mycket populärt inte bara som kundrepresentation utan även vid kompisträffar.

Varaktighet: Tävlingen ca 1-1,5timmar/Mat och Relax ca 3 timmar
Pris: Kontakta oss

Lilla Racet+Mat+Bastu+Relax med bubbelbad+Logi med frukost
Efter gokart tävlingen fortsätter upplevelsen med god mat och dryck i våra stämningsfulla miljöer. Avsluta sedan med att slappna av i vår Bubbelpool. Detta paket innehåller även boende och frukost dagen efter.

Varaktighet: Tävlingen ca 1-1,5timmar/Mat och Relax ca 3 timmar
Pris: Kontakta oss

Lilla Racet+Mat+Bastu+Relax med bubbelbad+Logi med frukost+Paintball
Efter gokart tävlingen fortsätter upplevelsen med god mat och dryck i våra stämningsfulla miljöer. Avsluta sedan med att slappna av i ngn av våra Bubbelbad. Detta paket innehåller även boende och frukost dagen efter.

Paintball ingår även det. När detta spelas avgör ni själva.

Varaktighet: Tävlingen ca 1-1,5timmar/Mat och Relax ca 3 timmar
Pris: Kontakta oss