Iskart

Ett fartäventyr på isen
På isen i Sunnansjö erbjuder vi dig att tävla och sladda. Om du klarar alla varven utan att hamna i en snödriva, har du stora chanser att vinna. Med dubbade däck kan du åka Go-kart även på vintern, mycket uppskattat om du har kunder som inte är vana med snö eller om du vill ta med kompisarna på något annorlunda och kul.

Det finns något för alla
Ett enkelt race för att uppleva farten, eller en hel eftermiddag med mat, bastu och relax i poolen efter tävlingen. Vi har flera olika typer av färdiga race paket men vi kan givetvis också anpassa om ni har speciella önskemål. Har du själv idé torka, så fråga oss, vi har fullt med idéer och förslag.

Banan och Bilarna
Vi plogar upp en bana på isen och preparerar den för tävling. Bilarna är special-anpassade för att köras på isen med bland annat spikdäck.

"Vilken service! Det var länge sedan jag 
hade så här kul"

Samir Buffkins, Eskom, Sydafrika
"Det är bara så himla kul, mina kunder 
 pratar länge efteråt om dessa träffar, 
 detta kommer vi göra till tradition"
  
Erik Backström, Elcon International
gokrt
IMG_6394
iskart13
previous arrow
next arrow

Prisinformation
Nedan kan du se information om de olika typer av race vi erbjuder. Har du speciella önskemål eller funderingar hör av dig så hjälper vi dig.

Lilla is-racet
Det körs två kvalheat, sedan körs det finaler för alla. Givetvis håller vi prisutdelning för Guld, Silver och Brons.

Varaktighet: ca 1 tim beroende på antal deltagare.
Pris: Kontakta oss

Stora is-racet
Ni kör tre stycken kvalheat. Efter kvalheaten körs finaler för alla. Den som som kört bäst under kvalheaten startar i ”Pole position”.

Varaktighet: ca 1,5 tim beroende på antal deltagare.
Pris: Kontakta oss

Lilla is-racet+Mat+Bastu+Relax med pool
Efter tävlingen fortsätter upplevelsen med god mat och dryck i våra stämningsfulla miljöer. Avsluta sedan med att slappna av i någon av våra Bubbelbad. Evenemanget är mycket populärt inte bara som kundrepresentation utan även vid kompisträffar.

Varaktighet: Tävlingen ca 1-1,5timmar/Mat och Relax ca 3 timmar.
Pris: Kontakta oss

Lilla is-racet+Mat+Bastu+Relax med pool+Logi och frukost
Efter tävlingen fortsätter upplevelsen med god mat och dryck i våra stämningsfulla miljöer. Avsluta sedan med att slappna av i någon av våra Bubbelbad. Detta paket innehåller även boende och frukost dagen efter.

Varaktighet: Tävlingen ca 1-1,5timmar/Mat och Relax ca 3 timmar.
Pris: Kontakta oss